Heb je net een abonnement voor het internet afgesloten bij provider KPN? Dan kan je met je gegevens een kijkje nemen op Mijn KPN en je daar aanmelden voor de webmail van KPN. Heb je geen idee hoe je op je webmail KPN inloggen moet? Dan hoef je gewoon deze tekst te lezen en dan weet je meteen hoe je moet inloggen, zodat je familie, vrienden en collega’s een mail kunt sturen. Zorg allereerst dat je je gebruikersnaam en je wachtwoord bij de hand hebt, en surf vervolgens naar de webmail van KPN. Deze kun inloggegevens maak je aan bij Mijn Producten in Mijn KPN.

Overal KPN Mail

Je kunt je KPN webmail trouwens ook installeren op verschillende apparaten: gsm, laptop, tablet en pc. Zo kan je op elk moment van de dag je e-mails checken. De enige voorwaarde is dat je apparaat verbonden is met het internet. Op je Mijn KPN pagina krijg je een duidelijk overzicht van hoe je KPN Mail kunt installeren op je computer, je tablet en je smartphone. Volg de uitleg stap per stap, en installeer zo de webmail van KPN zonder enige moeite.

KPN.com webmail logo

Meer dan een e-mailadres

Wat enorm handig is aan de webmail van KPN is dat je over maximaal 30 e-mailadressen per 6 e-mailaccounts kunt beschikken. Sowieso krijg je een hoofdaccount en daarbij kan je nog 4 extra e-mailaccounts toevoegen. Op die manier kan je je e-mails handig indelen en zie je ze toch op een oogopslag. Uiterst handig en een enorme hulp bij jouw organisatie van jouw e-mails. Je hoeft ook enkel maar een gebruikersnaam en een wachtwoord meer te onthouden. Zo wordt ook de kans dat je je wachtwoord vergeet, aanzienlijk kleiner. Vergeet je je wachtwoord toch een keer? Dan kan je een nieuw wachtwoord aanmaken zodat je gebruik kan blijven maken van je KPN Mail.