Scarlet is een telecommunicatiebedrijf dat actief is in Nederland, België en Luxemburg. Ofwel de complete Benelux. Het bedrijf staat in voor telefonie, digitale televisie en internetverbindingen. In Nederland bestaat de naam Scarlet niet meer. Dat is al zo sinds 1 juni 2014. Twee jaar later werd Stipte – zo heet Scarlet sindsdien in Nederland – overgenomen door Fiber Nederland. In België en Luxemburg is het wel nog Scarlet en heb je als klant recht op een gratis Scarlet webmail.

Scarlet webmail inloggen

Als je wilt inloggen op je Scarlet webmail heb je je gebruikersnaam en je wachtwoord nodig, die je eerder hebt ontvangen van je provider. Je gebruikersnaam is meestal gelijk aan je e-mailadres. Deze eindigt standaard op @scarlet.be. Op je webmail van Scarlet heb je 1024 MB opslagruimte. Op het envelopje in je webmail kan je zien hoeveel procent je nog over hebt van je opslagruimte. Indien je mailbox bijna vol zit, moet je dus e-mails verwijderen.

Scarlet mail Wachtwoord vergeten?

In het leven moet je al veel onthouden. Het is dus mogelijk dat je plots het wachtwoord van je Scarlet webmail vergeet. In dat geval kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Eenmaal je dat hebt gedaan, kan je het wachtwoord naar jouw voorkeur wijzigen. Gebruik hiervoor een combinatie van letters, cijfers en leestekens. Op die manier ben je hackers een stapje voor en is het extra moeilijk voor hen om jouw wachtwoord te kraken. Lukt het niet om in te loggen met je wachtwoord? Controleer dan of de toets Caps Lock niet aanstaat.