Mobiele telefonie, internet, interactieve televisie en vaste telefonie. Bij het horen van deze woorden denk je toch meteen aan Telfort? Telfort is het dochterbedrijf van het Nederlandse KPN, en biedt al deze diensten aan. Als je een abonnement hebt bij Telfort kan je ook gebruikmaken van de webmail van deze operator. Je hebt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Inloggen is eenvoudig. Dit doe je door in te loggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Let wel dat je password anders kan zijn dan je wachtwoord waarmee je inlogt op Mijn Telfort.

Inloggen op Telfort webmail

Op je webmail Telfort inloggen doe je dus aan de hand van je e-mailadres en je wachtwoord. Voor de Telfort webmail hoeft je e-mailadres niet altijd te eindigen op @telfort.nl. Het is ook mogelijk dat je e-mailadres eindigt op @tiscali.nl, @12move.nl, @xmsnet.nl, @xmsweb.nl, @concepts.nl, @telfortglasvezel.nl of @lijbrand.nl. Indien je problemen hebt met inloggen op je webmail van Telfort, kan je altijd de hulppagina van Telfort zelf raadplegen of eventueel contact opnemen met Telfort voor verdere instructies.

Andere diensten: Mijn Telfort en de Telfort app

Naast de webmail biedt Telfort nog andere diensten. Denk daarbij aan Mijn Telfort Mobiel waar je makkelijk je pakket voor je mobiele telefoon kunt aanpassen. Daarnaast heb je nog de Mijn Telfort app zodat je ook op je telefoon je abonnement in de gaten kunt houden. Deze applicatie kan je downloaden voor iPhone (vanaf versie 4) of Android (vanaf versie 4.0.3.). Wijzig je bundels of kies een tijdelijke bundel. Wat je ook wilt, in de app kan je het aanpassen.