Ben je klant bij Ziggo en krijg je plots een melding dat je een account hebt voor de Ziggo Mail? Dan ben je een van de gelukkigen die een gratis webmail heeft. Dank je wel Ziggo zeggen we dan. Maar hoe ga je dan precies aan de slag met je persoonlijke webmail? Heb je bijvoorbeeld wel een idee hoe je op je webmail Ziggo inloggen moet? Of weet je van haar noch pluimen hoe je moet starten. Dan komt deze uitleg zeker van pas. Lees het goed door en profiteer binnenkort van alle voordelen van de Ziggo webmail inloggen.

Iedereen Ziggo

Ziggo is gespecialiseerd in telecommunicatie en is zo uitgegroeid tot de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland. Digitale- of analoge televisie, telefonie of internetverbinding: waar je ook op zoek naar bent, bij Ziggo vind je het. Als je een abonnement voor het internet afsluit bij Ziggo krijg je automatisch een Ziggo webmail tot jouw beschikking. Op je persoonlijke mail heb je maar liefst 5 GB opslagruimte voor je e-mail en 10 GB voor je persoonlijke bestanden. Hierdoor kun je grote bestanden eenvoudig mailen naar andere personen. Daarnaast heb je in je Ziggo webmail ook een duidelijk overzicht, want je mail is opgedeeld in 6 tabbladen:

  • Overzicht
  • E-mail
  • Adresboek
  • Agenda
  • Taken
  • Drive

De mogelijkheden van Ziggo webmail

Met je Ziggo webmail kan je ook toegang krijgen tot verschillende e-mailadressen die jij beheert, ook die van andere providers. Zonder veel moeite kan je een adres van Outlook, Gmail of Hotmail linken aan je Ziggo mailadres. Zo hoef je je niet telkens keer op keer in te loggen op elk e-mailadres. Daarbij is het handig om al je e-mails in een klik te kunnen zien. Daarnaast kan je je ook inloggen op je sociale netwerken via je Ziggo webmail, zoals Facebook, Twitter en Linkedin. Super handig, niet waar?